Ние включихме тези продукти, избрани от Дженифър Лопес, защото смятаме, че

...
Ние включихме тези продукти, избрани от Дженифър Лопес, защото смятаме, че
Коментари Харесай

Дженифър Лопес иска да дадете приоритет на грижата за себе си с тези находки от марки, основани от жени

Ние включихме тези артикули, определени от Дженифър Лопес, тъй като считаме, че ще харесате нейния избор на тези цени. Дженифър е заплатен говорител на програмата Amazon Influencer. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Всички знаем какъв брой забързан може да бъде животът, само че е тук, с цел да ни подсети да понижим темпото и да си покажем малко обич. Тя е съставила необикновен лист с обичаните си съществени артикули за грижа за себе си от някои невероятни марки, учредени от дами, и познайте какво? Можете да ги хванете всичките в Amazon.

„ Едно от нещата, които научих е, че би трябвало да се погрижим да отделяме малко време и да даваме приоритет на себе си с малко грижа за себе си всякога В чест на това включих селекция от страхотни марки, благосъстоятелност на дами, с цел да пазарувате “, показа Дженифър по време на скорошна сесия на Amazon...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР